april 19, 2019

Ontbijt en lunch

Wij kunnen uw ontbijt en lunch verzorgen v.a. minimaal 8 personen. Vanuit het basis ontbijt kunt u zelf uw wensen aanvullen. mocht uw wens er niet bij zitten kunt u dit bespreken.

Basis ontbijt

  • 2 Broodjes (zacht bruin/wit en vers gebakken kaiserbroodjes).
  • 1 Gekookt ei.
  • 2 Plakken kaas, 1 plak ham en 1 plak ander vleeswaren.
  • 2 Cupjes boter, 1 cupje jam en 1 cupje honing of chocoladepasta.

Dit basisontbijt kunt u uit breiden met de volgende mogelijkheden;

  • Melk + 0,50 (200 ml)
  • Onbeperkt koffie en thee + 1,75
  • Jus d’orange (200 ml) + 1,00
  • Verse jus d’orange (200 ml) + 2,00
  • Gerookte zalm i.p.v ander vleeswaren + 1,00
  • Omelet i.p.v. gekookt ei + 0,50
  • Omelet met bacon i.p.v. gekookt ei + 1,00
  • Bolus, koffiebroodje of notenslof + 2,00
  • Croissant + 1,50
  • Stuk fruit, appel, sinaasappel, banaan of peer + 1,50
  • Vers fruitsalade + 2,00
  • Yoghurt + 1,00

Eenmalig 8 tot 20 personen

Eenmalig > 20 personen

V.a. 7 dagen voor 8 tot 20 personen

V.a. 7 dagen v.a. 20 personen

Lunch

Met onderstaande modules kunt u zelf uw lunch samenstellen.

Soep;       Tomatensoep, Groentesoep, uiensoep, courgettesoep, bloemkoolsoep of wisselende seizoenssoep, 200 ml pp

Extra;      Div. salades, bijv. pastasalade, rijstsalade, couscoussalade of stokje saté of gehaktbal.. 1 st pp

Broodjes; wit en bruin, hard en zacht, belegd met; Jonge-, oude-, of roomkaas, gekookte- of gedroogde ham, cervelaat, paté, filet americain, surimisalade of kruidenmousse. 1 st. pp.

Na;           Fruit of ijsje. 1st. pp.

  • minimaal 15 personen.