mei 20, 2017

Bedrijven

bedrijfslunches en vergaderbroodjes

Met onderstaande modules kunt u zelf uw bedrijfslunch samenstellen.

Soep;       Tomatensoep, Groentesoep, uiensoep, courgettesoep, bloemkoolsoep of wisselende seizoenssoep, 200 ml pp

Extra;      Div. salades, bijv. pastasalade, rijstsalade, couscoussalade of saté, gehaktbal, loempia, quiche.. 1 st pp

Broodjes; wit en bruin, hard en zacht, belegd met; Jonge-, oude-, of roomkaas, gekookte- of gedroogde ham, cervelaat, paté, filet americain, surimisalade of kruidenmousse. 1 st. pp.

Na;           Fruit, muffin, ijsje, mousse. 1st. pp.

  • minimaal 15 personen.

Eenmalig bijv. vanwege een jubileum of verjaardag

Terugkerend 1x per maand bijv. als maandafsluiting
i.c. met een jaarcontract.

In plaats van de gewone lunch 1x per week
i.c. met een jaarcontract

Schaal met 20 broodjes, bijvoorbeeld voor uw vergadering:

Geheel uw eigen wens.
Alles is bespreekbaar.

Feestbuffet Pasta salade
Sate
Chocolademousse
soepbuffet

Voor uw feest , receptie, presentatie of bijeenkomst.

Luxe hapjes (o.a. vismousse, vissalade)

Borrelhapjes (4st.)

Belegde broodjes (2 halve)

Belegde minibroodjes (2 halve)

Een mix van diverse luxe belegde sneetjes stokbrood, roggebrood of toast (met oa zalm, Hollandse garnalen, paling, haring fenegriekkaas), gevulde- kerstomaatjes en eieren. Totaal 10 soorten,

Een schaal met 50 stuks

Een schaal met 100 st.

IMG_5790